NU SKA VI VIDARE!

Jag har bestämt mig för att sluta blogga. Det slog mig för några dagar sedan att det inte ger mig energi längre. Det är någonting som jag slentrianmässigt gör och som mest tar onödig tid och engagemang. Jag har bloggat så gott som varje dag sedan 2007. Ni har följt mig här genom fantastisk framgång, ett gäng värdelösa pojkvänner, fruktansvärd utbrändhet, resor runt hela jorden … ja, varenda dag i 10år har jag delat med mig av mitt liv till er. Det är ju helt fantastiskt! Ni är ett helt gäng som fortfarande går in här varje dag, klickar hem kläderna, inspireras och irriteras.

Att jag slutar blogga betyder inte att ni kommer undan mig. Jag har börjat satsa stort på min Youtube där prenumeranterna ökar varje dag och jag satsar mot toppen som vanligt. (Prenumerera >>HÄR så blir vi snart 10.000)

och på Instagram (@Lices.se) uppdaterar jag ju dagligen, det vet ni. Skillnaden nu är att jag kommer ha ork och tid att uppdatera mer rörligt på Snapchat (@ANCKARMAN) och Instagram Story vilket jag ääälskar. Jag vill träna mer er, laga mat med er, skratta med er, tipsa er och peppa er!

Senaste tiden känner jag att jag kommit er så nära pga att ni lär känna mig i rörlig form. På riktigt liksom. Ni är mina bästa vänner på något sätt. Ni känner mig bäst av alla, ju. Hur många vänner umgås varje dag i 10år? Era DM, kramar på stan och kommentarer betyder allt. Vi har tagit oss hit tillsammans och nu ska vi vidare!

Jag älskar er av hela mitt hjärta.
Er Lisa.

3 DEC – 10 JAN åker jag till Thailand. Så det vill ni inte missa. Följ mig på Youtube >>HÄR

Posted in: Resor

You might also like

Caroline Roxy - Perfect porridge Alexandra Nilsson - Otursfågeln Alexandra Nilsson - Another day in Bali.. Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *